Kleur je keuken met een glaswand op maat

Dat keukenwanden of spatwanden in glas aan een opmars bezig zijn hoef ik je waarschijnlijk niet te vertellen. Met glas geef je je keuken een eigen(tijds) accent. De keuze tussen verschillende kleuren en uitvoeringen maken voor ieder wat wils.

foto 1

Wist je trouwens dat glas je keuken groter doet lijken? De reflecterende werking van de glasplaat maakt visueel meer ruimte en dat is mooi meegenomen.
Het is bovendien gemakkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Vuile voegen en een moeilijk te reinigen oppervlak behoren dankzij je glasplaat tot het verleden.

Een extra motief om voor glas te kiezen?

Sinds kort kan je bij ons ook terecht voor glasplaten voorzien van allerlei motieven. Hou je van dieren, fruit of bloemen in je keuken? Wij zorgen ervoor!

foto 1

Je bent van harte welkom in onze toonzaal waar we onze uitgebreide keuze graag met je bespreken. De motieven vormen zowel in moderne als landelijke woningen een aangename eye catcher.

Meer tips van Marc:

  • Een glaswand plaatsen we op je keukenmuur. Denk eraan voldoende lange bedrading voor stopcontacten en lampen te voorzien.
  • Gelakt gehard glas is de ideale keukenwand omwille van stootvastheid en duurzaamheid.
  • Het opmeten en plaatsen van de glaswand is een nauwkeurig werk. Weinig speelruimte geeft veel effect.

Wat vind jij van glas in de keuken?

Vriendelijke groeten
Marc